ADDO Yeni Tasarımları ve İş Birliğini Orgatec 2018'de Tanıttı

ADDO Yeni Tasarımları ve İş Birliğini Orgatec 2018'de Tanıttı

Yeni nesil çalışma alanlarında estetiği ve işlevselliği bir araya getiren ADDO, tasarımın gücünü yansıttığı yenilikçi çözümlerini Orgatec'te sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Coworking anlayışının benimsendiği sosyal ve iletişime açık yeni tasarımların yanı sıra ADDO, yeni tasarımcı işbirliğini de ilk kez Orgatec'te paylaştı. Sezgin Aksu'nun konsept danışmanlığını yürüttüğü ADDO'nun koleksiyonuna, insan vücudundan esinlenerek geliştirilen Atilla Kuzu tasarımı koltuk grubu 'SPINA' da eklendi.

26 YILLIK TECRÜBE

26 yıllık ofis mobilyası tecrübesi, tasarım ve üretim süreçlerindeki teknolojik altyapısı ve çevreci anlayışı ile sektörde kendine yer edinen ADDO, uluslararası ofis yönetim ve iç tasarım fuarı Orgatec'te çalışma alanlarının yeni ihtiyaçlarına göre şekillenen tasarımlarını tanıttı.

Sezgin Aksu (Studio Aksu/Suardi) iş birliğiyle tasarlanıp geliştirilen ve ADDO'yu ofis tasarımı alanında en cazip markalardan biri kılan ADDO felsefesini yansıtan yeni koleksiyonlar Orgatec 2018'de sektör profesyonelleri ile buluştu.

Ares, NEL, HUB, Wing gibi Sezgin Aksu tasarımlarının yanı sıra Atilla Kuzu tasarımı koltuk koleksiyonu SPINA, ilk kez Orgatec'te görücüye çıktı.

"SPINA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ"

Çalışma alışkanlıklarının sürekli bir değişim ve gelişime maruz kalarak mekanların da yeniden kurgulanmasının yolunu açtığını belirten ADDO Kurucu Ortağı İbrahim Yıldız, "Günümüzde Y kuşağının da iş hayatına dahil olması ile beraber daha iletişime açık ve sosyal çalışma alanları kurgulanıyor.

Orgatec 2018'de sergilediğimiz ürünlerimizin ortak paydasında da coworking anlayışı yatıyor.ADDO olarak bu anlayışı benimseyen, iletişime açık ve sosyal çalışmalara ağırlık verdik.Yeni koleksiyonlarımızın yanı sıra yeni tasarımcı işbirliğimizi de ilk kez lanse ettik.

Atilla Kuzu imzasıyla koleksiyonumuza eklenen SPINA beklediğimiz gibi büyük bir ilgiyle karşılaştı.Yeni pazar görüşmelerimizi gerçekleştirdiğimiz verimli bir fuar geçirdik.Yurtdışı büyüme hedefimiz doğrultusunda rotamız Avrupa…" şeklinde konuştu.

TASARIMDA ESTETİK VE FONKSİYONELLİĞİN BÜTÜNLÜĞÜ

Global pazarda güçlü varlık gösterme hedefi doğrultusunda Almanya, İrlanda, Rusya, İsviçre, Avusturya, Libya, Azerbaycan, Türkmenistan gibi birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren ADDO, özel projelerden küçük ofislere kadar tüm alanlarda estetik ve fonksiyonelliği buluşturuyor. 5000 m2 alanda üretim yapan ve İstanbul Basın Ekspres'te tasarım vizyonunu ve özgün tarzını yansıttığı showroom'unda hizmet veren marka, sürdürülebilir kalite ilkesi ile Eczacıbaşı, Erdemir, Kardemir, Borusan gibi dev firmaların ofis tasarımlarını gerçekleştiriyor.

Her kullanıcının ve projenin ihtiyacına yanıt verebilmek için kullandığı sınırsız sayıda malzeme ve yüzey kombinasyonu ile büyüleyici alanlar yaratan ADDO, tasarımı işlevsel ve konforlu çözümler üretme aracı olarak benimsiyor.

İlgili diğer haberler

Bürotime 2019 Yılında Ağırlıklı Olarak Avrupa Pazarında Büyümeyi Hedefliyor
CUMHURİYET'İN 100. YILI - Cumhuriyet'in 75. yılı kutlamalarına 12 devlet başkanı katıldı
Maltepe'den dünyanın dört bir yanına 'Atatürk Parkı' çağrısı
YÖK BAŞKANI ÖZVAR SALGINLA İLGİLİ KARARI ÜNİVERSİTELER VERECEK
Bedrettin Dalan kimdir? Bedrettin Dalan kaç yaşında, nereli?
Canlı Yayında Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı