AK Parti Siirt teşkilatından "28 Şubat" açıklaması

AK Parti Siirt teşkilatından "28 Şubat" açıklaması

Ak Parti Siirt teşkilatı, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin 29.yılı dolayısıyla açıklama yaptı.Parti binası önünde düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Başkanı Bahri Caner Özturan ve partililer katıldı.Basın açıklamasını okuyan Özturan, tüm darbeci ve vesayetçi girişimlerin karşısında olduklarını belirtti.28 Şubat sürecinde millet iradesine karşı tankların yürütüldüğünü, hükümetin görevden el çektirildiğini, başörtülü kadınlar başta olmak üzere dindar kesime yönelik büyük bir zulüm dalgası başlatıldığını bildiren Özturan, AK Parti olarak tüm darbeci ve vesayetçi girişimlerin karşısında olduklarını ifade etti.AK Parti iktidarları döneminde attıkları adımlarla vesayet odaklarını teker teker çökerttiklerini aktaran Özturan, şunları kaydetti:"Milli iradeyi bu süreçte yeniden inşa ederek ülkemizi ve milletimizi hak ettiği demokrasi standartlarıyla buluşturduk.

Ancak son zamanlarda yine başörtüsü ve Anadolu'muzun yerel kıyafetlerine yönelik çirkin tavrı gördükçe 28 Şubat zihniyetinin her an hortlayabileceğini bir kez daha idrak ediyoruz.Maalesef bazıları AK Parti iktidarı döneminde atılan demokratikleşme adımlarıyla hak ve özgürlükler noktasında kaydedilen ilerlemeye rağmen hala içinde bu köhne zihniyeti taşıyor.

Bu zihniyetle mücadele bir demokrasi, hak ve büyük Türkiye mücadelesidir."???????"Kaynak: AA / Recep Çelik 28 Şubat AK Parti Güncel Siirt

İlgili diğer haberler

AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan, AA'nın kuruluşunun 106. yılını kutladı
Diyarbakır ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü kutlandı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: "Özel'in, Cumhurbaşkanımızın ara seçimle seçilerek Meclis'e geldiğini söylemesi tamamen zırvadır"
Bir büyükşehir daha AK Parti'ye geçti! İşte yerel seçimden bu yana değişen harita
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan, Bitlis'te STK temsilcileri ve gazetecilerle buluştu Açıklaması
Siirt'te kardan kapanan 117 yerleşim yerinden 53'ünün yolu ulaşıma açıldı