Amasya Üniversitesinin Merzifon merkez yerleşkesine "Turuncu bayrak" ödülü

Amasya Üniversitesinin Merzifon merkez yerleşkesine "Turuncu bayrak" ödülü

Amasya Üniversitesi, Merzifon merkez yerleşkesi için mekanda erişilebilirlik ödülü olan "Turuncu bayrak" almaya hak kazandı.Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında Amasya Üniversitesi Merzifon merkez yerleşkesi mekanda erişim kategorisinde turuncu bayrağa değer bulundu.Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.

Dr.Ahmet Hakkı Turabi, söz konusu ödülün erişilebilir, kapsayıcı ve öğrenci odaklı bir yükseköğretim ortamı oluşturma yönündeki çalışmalarının önemli bir göstergesi olduğunu belirtti.Üniversitenin bu doğrultudaki çalışmalarının devam edeceğini aktaran Turabi, "Tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.

Engelsiz ve erişilebilir bir kampüs anlayışını güçlendirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.Kaynak: AA / Hülya Turan Güncel

İlgili diğer haberler

Ramazan Bayramı'nda kamyon, çekici ve tanker cinsi araçlara kısıtlama getirildi
Merzifon'da "Korkma Gençliğin Ruhu Burada" Liseler Arası Bilgi Yarışması yapıldı
Vali Bakan, Şehit Aileleriyle İftarda Buluştu
Merzifon'da çiftçilere eğitim verildi
Merzifon'da musiki konseri ve şiir dinletisi düzenlendi
Amasya Merzifon Havalimanı'nı şubat ayında 11 bini aşkın yolcu kullandı