Bilecik'te 5x5 futbol turnuvası başladı

Bilecik'te 5x5 futbol turnuvası başladı

Bilecik'te gençlere yönelik düzenlenen 5x5 futbol turnuvası başladı.Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde "Sokaklar Bizim Gelecek Güvende" projesi kapsamında 5x5 futbol turnuvası düzenlendi.

Gençlerin spora yönlendirilmesi, güvenli sosyal ortamların oluşturulması ve toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen turnuva yoğun katılımla başladı.Turnuvada farklı takımlar mücadele ederken, organizasyonda sporun birleştirici gücüyle dostluk, rekabet ve fair-play ruhunun ön plana çıktığı gözlendi.

Gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimine katkı sağlaması hedeflenen etkinlikte, aynı zamanda güvenli bir gelecek için farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, "Gençlerimizi sporla buluşturarak onların sağlıklı ve bilinçli bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmayı amaçlıyoruz.

Bu tür organizasyonlarla hem sosyal gelişimi destekliyor hem de birlik ve beraberlik duygusunu güçlendiriyoruz" dedi. - BİLECİKKaynak: İhlas Haber Ajansı Emniyet Müdürlüğü Yerel Haberler Bilecik Gençlik Futbol Yerel Spor

İlgili diğer haberler

Polisi karşılarında görünce önce rol icabı kavga ettiler sonra pasta kestiler
Çorum'da kar yağışı etkili oluyor
Antakya ve Reyhanlı'da hac seminerleri düzenlendi
Malatya'nın yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor
Bakan Bolat: "Huzurun olmadığı yerde üretim de olmaz"
Türk Polis Teşkilatının 181. kuruluş yılı Aşkale'de kutlandı