Bodrum FK, Altınordu'dan Ege Arslan'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı

Bodrum Futbol Kulübü, Altınordu altyapısında yetişen genç oyuncu Ege Arslan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 2025-26 sezonunda Altınordu formasıyla 37 resmi maçta görev alan ve bunların 34'üne ilk 11'de başlayan Arslan'ın, sergilediği istikrarlı performansla dikkati çektiği belirtildi.Açıklamada, Türk futbolunun önemli altyapılarından biri olan Altınordu'da yetişen Arslan'ın yeni döneminde önemli başarılara imza atacağına inanıldığı kaydedildi.Açıklamada, "Ege Arslan, ailemize hoş geldin.

Yeşil-beyazlı formamız altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz." ifadesine yer verildi.Kaynak: AA / Ali Ballı Altınordu Bodrum Futbol Yaşam Spor Ege

İlgili diğer haberler

İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! 11-12 Temmuz İzmir'de elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
TFF'nin istediği parayı duyar duymaz ligden çekildiklerini açıkladılar
İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! 29-30 Haziran İzmir'de elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
Liselilerin Teröre Karşı İnsansız Savunma Aracı ...
Konya Liseli Öğrencilerin, Teröre Karşı Insansız ...
Denizlispor 2 nci Etap Kamp Çalışmaları Afyon da Başladı