Çanakkale'de 3 bacaklı doğan oğlak, yaşama tutundu

Çanakkale'de 3 bacaklı doğan oğlak, yaşama tutundu

ÇANAKKALE'nin Ayvacık ilçesinde Hüseyin Yılmaz'a ait 'saanen' ırkı keçi, 3 bacaklı oğlak doğurdu.Oğlağın 3 bacaklı olduğunu görünce endişe ettiklerini belirten Hüseyin Yılmaz, "Şu an gayet sağlıklı.Güzel gelişiyor.

Hayata tutundu" dedi.Ayvacık ilçesinin Ümmühan Mahallesi'nde hayvan yetiştiriciliği yapan Hüseyin Yılmaz'a ait 'saanen' ırkı keçi, 1 ay önce 3 bacaklı oğlak dünyaya getirdi.Oğlak, hayata tutundu.Oğlağın 3 bacağına rağmen diğer oğlaklar kadar hareketli olduğu görüldü. İlçede küçük yaşlardan beri bu işi yaptığını ve ilk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını ifade eden Yılmaz, "Canlı hayvan alım-satım işi yapıyoruz.

Aynı zamanda damızlık hayvan da yetiştiriyoruz.Ufak tefek damızlıklarımızın içerisinde 3 bacaklı bir oğlağımızın doğduğunu fark ettik. İlk anda endişe ettik ama şu an gayet sağlıklı.Güzel gelişiyor.

Hayata tutundu. 3 bacaklı olmasına rağmen bazı şeyleri başarıyor.Hareket etmesinde de bir sıkıntı yok.Bu oğlak da nasibimize geldi.Hayırlısıyla bu oğlağımızı biraz büyüttükten sonra satacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

İlgili diğer haberler

Afganistan'da mültecileri taşıyan araç devrildi: 22 ölü, 36 yaralı
Burdur'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 4 ölü, 11 yaralı
Burdur'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Baba ile 6 yaşındaki oğlunun acı sonu
Bayramın son gününde Adalar İskelesi'nde yoğunluk: Bugünkü yolcu sayısı 12 bini buldu
Ayvacık'ta sağanak ve dolu etkili oldu