Cinnet getirip evini ateşe verdi, yarı çıplak halde itfaiye aracına engel oldu

Cinnet getirip evini ateşe verdi, yarı çıplak halde itfaiye aracına engel oldu

Başakşehir'de bir şahıs iddiaya göre cinnet getirerek evini ateşe verdi. Şahsın daha sonra itfaiye aracının geçişine yarı çıplak şekilde müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.Olay, akşam saatlerinde Başakşehir Altınşehir Mahallesi Göknar Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle bir şahıs cinnet getirerek evini ateşe verdi.

CİNNET GEÇİRİP EVİNİ YAKTI, İTFAİYE EKİPLERİNE SALDIRDIYangını söndürmek için olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi.Cinnet getiren şahıs, ekiplerin yangının olduğu bölgeye geçişine itfaiye aracına çıkarak engel olmaya çalıştı. Şahsın yarı çıplak şekilde itfaiye aracının geçişine müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.

Sayfa

İlgili diğer haberler

Trendyol Süper Lig: RAMS Başakşehir: 1 Gençlerbirliği: 0 (Maç devam ediyor)
Şampiyonluk düğümünü çözecek maç! İşte dev derbinin muhtemel 11'leri
İlker Yağcıoğlu'ndan Fenerbahçe'nin beraberliğinden sonra çarpıcı şampiyonluk tahmini
GÜNDEM ÖZETİ / 3 Mart 2026
Trendyol Süper Lig 26 ve 27. Hafta Programı Açıklandı
CNN Türk muhabiri Emrah Çakmak kimdir? İsrail'de gözaltına alınan Emrah Çakmak kaç yaşında, nereli?
İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi! 7-8-9 Mart İstanbul'da elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?