Edirne'de umre vaadiyle dolandırılan 17 kişi, polise başvurdu

Edirne'de umre vaadiyle dolandırılan 17 kişi, polise başvurdu

EDİRNE'de, E.Ş.tarafından umre vaadiyle dolandırıldıklarını belirlen 17 kişi, polise şikayette bulundu.Edirne'de umre ibadetini yerine getirmek için 3 ay önce bir firmayla irtibata geçen 17 kişilik grup, kişi başı bin 350 dolar ödedi. Ödemeyi yaptıkları firma görevlisi E.Ş.'den bir daha haber alamayan vatandaşlar, Selimiye Polis Merkezi'ne gelerek hakkında şikayetçi oldu.

Vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili E.Ş.hakkında savcılığa da suç duyurusunda bulunacakları belirtti.Evlerde temizlik yaparak umre için para biriktirdiğini söyleyen Bilgin Satan, "Parayla satılmayan umutlarımızı satın aldı.

O paraları inşallah yemek ona nasip olmaz. 3 aydan beri çok heveslenmiştik, bir türlü bizi götürmedi.Ben o parayı evlere temizliğe giderek biriktirmiştim" dedi.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel Dolandırıcılık Yerel Haberler Güvenlik Edirne Güncel

İlgili diğer haberler

Avcılar'da seyir halindeki iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Uluslararası Kaçkar Turizm Fuarı'nın tanıtımı yapıldı
İstanbul'da Dolu Yağışı: Yollar Beyaza Büründü
Sapanca'da Takla Atan Otomobilde 9 Yaralı
Tamir etmek istediği otomobilin altında kalarak öldü
Türk Polis Teşkilatı'nın 181. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
Bursa'da bıçakla saldırı girişiminde bulunan motosiktlet sürücüsüne 180 bin TL ceza