Elazığ'da iş makinesinin altında kalan işçi, hayatını kaybetti

Elazığ'da iş makinesinin altında kalan işçi, hayatını kaybetti

Elazığ'da iş makinesinin altında kalan 30 yaşındaki işçi, hayatını kaybetti.Olay, Baskil yolunda bulunan bir beton santrali firmasında yaşandı.Edinilen bilgiye göre, firmada çalışan Gürcan Arar (30), iş makinesinin geri geri gelmesi sonucu altında kaldı.

Durumu fark eden çalışanlar iş makinesini durdurarak olayı sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iş makinesinin altında kalan Arar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Arar'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ELAZIĞKaynak: İhlas Haber Ajansı

İlgili diğer haberler

İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi! 9-10 Haziran İstanbul'da elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
Elazığ'da trafik kazası: 1 yaralı
İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi! 11-12 Haziran İstanbul'da elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
İbb Davası'nda Murat Ongun Savunma Yapıyor
Manisa GDZ elektrik kesintisi! 12-13 Mayıs Manisa'da elektrik kesintisi son dakika ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, "749. Türk Dil Bayramı" programında konuştu Açıklaması