Eski Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, adliyeye götürülürken böyle bağırdı

Eski Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, adliyeye götürülürken böyle bağırdı

Şanlıurfa'da Halfeti Belediyesinin önceki yönetim dönemine ilişkin "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "edimin ifasına fesat karıştırma" suçlarına yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında eski Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak'ın da bulunduğu 46 şüpheli adliyeye sevk edildi.46 ŞÜPHELİ ADLİYEDEŞanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Birecik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 24 Nisan'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında eski Halfeti Belediye Başkanı Albayrak, eski belediye encümen üyeleri ile çeşitli birimlerde görev yapan personel ve esnafın da bulunduğu 50 zanlının işlemleri tamamlandı.Şüphelilerden 4'ü emniyetteki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Aralarında Albayrak'ın da bulunduğu 46 zanlı, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, GÖZALTINA ALINMASINA TEPKİ GÖSTERDİŞüpheliler, güvenlik önlemleri altında Birecik Adliyesi'ne getirildi.

Soruşturma kapsamında bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.Öte yandan Şeref Albayrak adliyeye götürürken, gözaltına alınmasına tepki gösterdi.Albayrak, "İmamoğlu'na kelepçe takmayıp Şeref Albayrak'a takanlar utansın" diye bağırdı.

Turan Yiğittekin Haberler.com

İlgili diğer haberler

Samsun ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü törenlerle kutlandı
Malatya'da Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yılı dolayısıyla törenler düzenlendi
Trakya'da Çanakkale şehitleri anıldı
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Yolsuzlukla Mücadele ve Ombudsmanlık Kurumları Başkanları Özbekistan'da toplandı
Türkiye'nin Barış Abi'si vefatının 23. yılında anılıyor
Türkmenistan Türkiye Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev, Malatya Valisi Baruş'u ziyaret etti