Futbolcular istedi, Galatasaray hemen TFF'ye başvurdu! Anında kabul edildi

Futbolcular istedi, Galatasaray hemen TFF'ye başvurdu! Anında kabul edildi

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da kutlama programı netleşirken, futbolculardan gelen talep sonrası yönetim harekete geçti.Sarı-kırmızılı kulübün TFF’ye yaptığı özel başvurunun kabul edildiği öne sürüldü.KUPA TÖRENİ İÇİN ÖZEL BAŞVURUGalatasaray’ın çarşamba ya da perşembe günü Rams Park’ta büyük bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştireceği belirtildi.

Yönetimin, futbolcuların isteği doğrultusunda kupanın son hafta beklenmeden statta teslim edilmesi için TFF’ye başvuru yaptığı ifade edildi.Haberlere göre TFF’nin de Galatasaray’ın talebine olumlu yanıt verdiği aktarıldı.FUTBOLCULAR ERKEN TATİL İSTEDİTürkiye Gazetesi’nde yer alan haberde, yaz döneminde Dünya Kupası’nda forma giyecek futbolcuların yeterince dinlenemeyeceklerini düşündükleri ve bu nedenle erken tatile çıkmak istedikleri belirtildi.

Futbolcuların taleplerini teknik direktör Okan Buruk’a ilettiği, Buruk’un da durumu yönetime aktardığı öğrenildi.BU KEZ SANATÇI OLMAYACAKÖte yandan Galatasaray yönetiminin bu sezonki kutlamalarda sanatçı organizasyonuna yer vermeme kararı aldığı ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl Yenikapı’daki kutlamalarda sahne alan sanatçılar nedeniyle kupa töreninin geç saatlere sarkması taraftarların tepkisini çekmişti.Yönetimin bu nedenle daha sade ve hızlı bir organizasyon planladığı belirtildi.

Alper Kızıltepe Haberler.com Galatasaray Spor

İlgili diğer haberler

Süper Lig'den 10 kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sarıyer'de metroda küfürlü tezahürat kavgası; oklavayla müdahale etti
TFF'den açıklama: Küme düşürüldüler
PFDK, Nesine 3. Lig ekibi Nazillispor'u bir alt lige düşürdü
Bursaspor'un konuğu Mardin 1969 Spor
Bursaspor PFDK'ya sevk edildi