Galatasaray'da yaprak dökümü: 7 ayrılık birden

Galatasaray'da yaprak dökümü: 7 ayrılık birden

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren ve gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ve yönetim, temizlik operasyonu için düğmeye bastı.GALATASARAY'DA 7 AYRILIK YOLDAYeni sezonda daha dinamik ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Okan Buruk, performansı yeterli görülmeyen 7 isimle yolların ayrılmasına karar verdi.İLK YOLCU ICARDIGalatasaray'da ilk ayrılık taraftarların sevgilisi olan Mauro Icardi ile olacak.

Sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli yıldızın, yeni sezon planlamasında yer almadığı ve sezon sonunda takıma veda edeceği belirtiliyor.YERLİ İSİMLERLE DE VEDALAŞILACAKOkan Buruk'un sadece Icardi için değil, yerli rotasyonundaki isimlerle ilgili de radikal kararlar aldığı öğrenildi.

Bu doğrultuda son dönemde beklenen katkıyı veremeyen Kaan Ayhan, Ahmed Kutucu ve Günay Güvenç ile de yollar ayrılacak.DİĞER AYRILIKLARAyrılık listesinde yer alan diğer isimlerin ise kiralık olarak başka takımda forma giyen Nicolo Zaniolo ve Victor Nelsson ile ara transfer döneminde Girona'dan kiralanan Yaser Asprilla olduğu öğrenildi.

Cemre Yıldız Haberler.com Dursun Özbek Galatasaray Okan Buruk Futbol Spor

İlgili diğer haberler

Şampiyon Galatasaray kupasına kavuştu
Kerem Aktürkoğlu: Türkiye'nin Dünya Kupası umudu ve bir dönüm noktası hikayesi
Okan Buruk ile Arda Turan buluştu! Birbirlerine karşılıklı jestler
Akhisarspor amatör liglere dönüyor
Jhon Duran, Galatasaray ile anlaştı! İşte sözleşmesindeki özel madde
Okan Buruk: "Hedefimiz 5. şampiyonluk, o rekoru kırmak"