Galatasaray'ın 26. Şampiyonluğu Gaziantep'te Kutlandı

Galatasaray'ın 26. Şampiyonluğu Gaziantep'te Kutlandı

GALATASARAY'ın 26'ncı şampiyonluğu Gaziantep'te binlerce taraftarın katılımıyla coşkuyla kutlandı.Havai fişekler atılıp tezahüratlar eşliğinde davul zurna ile halay çeken taraftarlar şampiyonluk sevinci yaşadı.Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek üst üste dört, toplamda ise 26'ncı şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğu Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de coşkuyla kutlandı.Maçın bitiş düdüğü ile taraftarlar kendisini üniversite meydanına attı.Binlerce sarı-kırmızılı taraftar, formaları ve bayraklar ile sevinç gösterisinde bulundu.

Davul zurna eşliğinde halay çeken taraftarlar Galatasaray'ın 26'nci şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.Meşaleler yakılıp, havai fişekler atılan alanda polis ekipleri de yoğun güvenlik önlemi aldı.Taraftarlar daha sonra konvoylar oluşturarak tezahüratlar eşliğinde kutlamalara devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı Yerel Haberler Güvenlik Futbol Spor

İlgili diğer haberler

Özgür Özel: Kayyımdan sonra binaları geride bıraktık, yürüyoruz
Hasankeyf'te Mehina Sarımsağı Hasadı Başladı: 27 Ton Rekolte Bekleniyor
Kreş ve Gündüz Bakımevleri Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Bursa Kültür Yolu Festivali Başladı: 9 Günde 181 Etkinlik
Edirne'de 38 yıllık öğretmen, mesleğine gözyaşlarıyla veda etti
Çorum FK'nın Süper Lig'e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı