GÜNDEM ÖZETİ / 13 Aralık 2022

GÜNDEM ÖZETİ / 13 Aralık 2022

6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek, daha sonra düzenlenecek ortak basın toplantısına katılacak.

(TBMM/11.30/12.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret edecek, gazetelerin Ankara temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Ankara/12.00/14.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, valiliğe ziyarette bulunacak, Yüreğir Kültür Merkezi'nde Adana Sarıçam, Hatay Defne, Samandağ ve Arsuz Sosyal Hizmet Merkezlerinin açılış törenine katılacak.

(Adana/13.15-14.00)

2- TBMM Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığının 2023 yılı bütçesi ile 2023 Yılı Bütçe Kanun Teklifinin maddelerinin görüşmeleri yapılacak.

(TBMM/11.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye İnovasyon Haftası" İnovatim İnovasyon Yarışması Ödül Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/10.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kumluca ilçe merkezi başta olmak üzere selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak.

(Antalya/09.00)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkmenistan'da düzenlenen Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan Ulaştırma Bakanları Toplantısı'na katılacak.

(Avaza/13.00)

4- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 3 ve 10 yıl vadeli tahvil ihalesi gerçekleştirecek.

(Ankara)

5- TÜİK, ekim ayı sanayi üretim, ciro ve perakende satış endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avaza Zirvesi Hazırlık Toplantısı'na katılacak.

(Avaza)

GÜNCEL

1- Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Selçuk Üniversitesinde "Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs Projesi Toplantısı"na katılacak.

(Konya/10.00)

2- Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerindeki sele ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye İnovasyon Haftası programına ve Sancaktepe'de fitness salonları açılışına katılacak; Abdurrahman Gazi Kitap Kafe, Şehit Selim Topal Spor Kompleksi, Sancaktepe Belediye Spor Kulübü, Sarı Gazi Stadı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi'ni ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00-16.15)

2- Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın yarı finalinde Arjantin ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek.

(Al Daayen/22.00)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Atina/21.00)

4- Basketbol ULEB Avrupa Kupası A Grubu'nun 8. haftasında Frutti Extra Bursaspor, Litvanya'nın Lietkabelis takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Bursa/20.00)

5- Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 5. haftasında Darüşşafaka, Danimarka'nın Bakken Bears ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

(Aarhus/20.00)

6- Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Lig B Grubu'nun 4. haftasında Halkbank, deplasmanda Almanya'nın Berlin Recycling Volleys ekibine konuk olacak.

(Berlin/21.30)

7- Hentbol HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Eleme Turu, MKE Ankaragücü- Köyceğiz Belediyespor rövanş maçıyla tamamlanacak.

(Ankara/16.00)

8- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Antalya'da düzenlenecek Merkez Hakem Kurulu Kış Eğitim Semineri'ne katılacak.

(Antalya/12.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

İlgili diğer haberler

Türk Konseyi Ulaştırma Bakanları 5. Toplantısı Macaristan'da düzenlendi
BUDAPEŞTE - Türk Konseyi Ulaştırma Bakanları 5. Toplantısı Macaristan'da düzenlendi
Türkiye, Milli Sanayi ve Teknoloji Hamleleriyle Uluslararası İşbirliklerini Güçlendiriyor
Kbü'de 55 Farklı Ülkenin Öğrencileri Kendi Kültürlerini Tanıttı
Yabancı Öğrenciler Yöresel Yemeklerini Tanıttı
Yabancı Öğrenciler Yöresel Yemeklerini Tanıttı