Isparta'da şiddetli fırtına cami külahını yerinden söktü

Isparta'da şiddetli fırtına cami külahını yerinden söktü

Isparta'da gece saatlerinde etkisini artıran şiddetli rüzgar bir caminin minaresinin külahını yıktı.O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansırken, olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.Isparta'da etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde etkisini artıran rüzgar nedeniyle Ayazmana Halıkent Mahallesi'nde bulunan bir caminin minaresinin külah kısmı büyük bir gürültüyle savrularak çevreye düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi.

Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alarak yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Şans eseri olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.Ancak külahın düşmesi çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Muhtemel risklere karşı bina çevresinde güvenlik çemberi oluşturulurken hasar tespit çalışmalarına başlandı.O anlar ise çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.Vatandaşlara kuvvetli rüzgar uyarısıYetkililer, kent genelinde etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle çatı, tabela ve yüksek yapıların bulunduğu bölgelerde tedbirli olunması gerektiği bildirildi. - ISPARTAKaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.

Sayfa

İlgili diğer haberler

Karşı binadaki yangına aldırış etmeden sıva yapmaya devam ettiler
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, canlı yayında soruları yanıtladı Açıklaması
Pankreasında ve karaciğerinin tamamında tümör olan hasta İstanbul'da şifa buldu
Bakan Yardımcısı Sağlam: Suç işleyenler yurt dışında elini kolunu sallayarak gezemeyecek
Nuri Şahin'den Bertuğ Yıldırım'ın son durumuna ilişkin açıklama: Muhtemelen elmacık kemiği kırıldı
Edirne'de debisi artan Tunca'da 'kırmızı', Meriç'te 'turuncu' alarm verildi