İzmir'de Saparmurat Haliyev'in cinayeti: DNA testi sonucu kimlikleri belirlenen 4 kişinin cenazesi İstanbul'a gönderildi

İzmir'de Saparmurat Haliyev'in cinayeti: DNA testi sonucu kimlikleri belirlenen 4 kişinin cenazesi İstanbul'a gönderildi

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, Saparmurat Haliyev tarafından öldürülerek cesetleri evdeki derin dondurucu ve buzdolabına konan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğin kimlik tespiti için DNA testi tamamlandı. Cenazeler yakınlarınca teslim alınırken, ölenlerin İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.

Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki 2 katlı evde yaşayan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ile Ruslan Kerimov adlı erkekten haber alamayan yakınları 18 Haziran'da durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giren ekipler, derin dondurucuda 4 ceset buldu.

Evdeki inceleme sonrası ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.Tamamen parçalanan cesetlerin kime ait olduğunun tespiti için DNA testi yapıldı.

Haliyev tarafından öldürülen Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ile Ruslan Kerimov'ın DNA işlemleri tamamlandı. Ölenlerin cenazesi yakınları tarafından dün akşam teslim alınarak defnedilmek üzere İstanbul'a götürüldü. Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ve Ruslan Kerimov'un bugün öğle vakti Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

İlgili diğer haberler

İzmir'de Saparmurat Haliyev'in cinayetleri DNA testi sonucu teşhis edildi
İzmir'de derin dondurucuda cesetler bulunan Türkmenistanlıların katil zanlısı yakalandı
İzmir'de derin dondurucuda bulunan 4 kişinin katili yakalandı
İzmir'de derin dondurucuda bulunan 4 kişinin katili yakalandı
İzmir'de 4 kişiyi öldürüp cesetleri derin dondurucuda saklayan zanlı yakalandı
İzmir'de cinayet şüphelisi için çok sayıda adrese operasyon yapıldı