Kayseri'de Şiddetli Yağış Sonrası Binaların Bahçeleri ve Bodrum Katları Su Bastı

Kayseri'de Şiddetli Yağış Sonrası Binaların Bahçeleri ve Bodrum Katları Su Bastı

KAYSERİ'de etkili olan sağanak yağış sonrası Melikgazi ilçesinde iki binanın bahçesini ve bodrum katlarını su bastı, trafikte mahsur kalan vatandaşlar ise kurtarıldı.Kent genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar suyla doldu.

Bazı bölgelerde ise su baskınları meydana geldi.Melikgazi ilçesi Danimend Gazi Mahallesi Topsakal Sokak üzerinde iddiaya göre kanalizasyon hattının taşması sonucu 2 katlı bir evin bahçesi ile 3 katlı bir binanın bodrum katını su bastı. İhbar üzerine bölgeye belediye, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Belediye ekipleri su basan bölgelerde vidanjör ile suları tahliye etti.Ekipler, bölgede inceleme çalışması başlattı. Öte yandan, kent merkezinde bazı noktalarda ise yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle otomobillerde mahsur kalan vatandaşlar polis, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı Yerel Haberler Doğal Afetler Hava Durumu Güncel

İlgili diğer haberler

Sivas'ta KKKA şüphesiyle ölüm
Bitişikteki inşaatın temel kazısında çatlaklar oluşan 3 katlı bina çöktü
TIR ile çarpışan işçi servisi devrildi: 1 ölü, 7 yaralı
Kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Bolu'da BOLSEV Vakfı'nın şirketine kayyım atandı
Siirt'te Komşusunu Bıçaklayarak Öldüren Şükrü Kaya'ya Ağırlaştırılmış Müebbet ve Hapis Cezası