SpaceX, Alibaba ve Boeing şirketleri, Aşkabat’ta yapılacak ulaştırma konferansına katılacaklar

SpaceX, Alibaba ve Boeing şirketleri, Aşkabat’ta yapılacak ulaştırma konferansına katılacaklar

SpaceX, Alibaba ve Boeing şirketlerinin temsilcileri, 3-4 Mayıs tarihlerinde Aşkabat’ta düzenlenecek ’Uluslararası Ulaşım ve Tranist Koridorlar: Arabağlantı ve Kakınma (ITTC 2023)’’ başlıklı ikinci uluslararası konferans ve fuara katılmak için kayıt yaptırdılar. Türkmen Forum şirketi, Business Türkmenistan internet yayınına konu ile ilgili bilgi verdi.

Etkinliğin katılımcıları arasında Vitol, Meno Logistics, Dragon Oil, Fly Dubai, Airbus, Toyota, Lenovo, Hyundai, General Electric, Car Deluxe, Bureau Veritas Marine Kazakistan LLP, Russian Railways gibi ileri gelen şirketlerin temsilcileri, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS), Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) ve USAID Orta Asya Ofisi yer alıyor.

Dünyanın 40 ülkesinden 500’den fazla delegasyon konferansa katılmak için kayıt yaptırdı.

ITTC 2023 Uluslararası Konferansı, Türkmenistan Bakanlar Kurulu’na bağlı Ulaşım ve Haberleşme Ajansı ile Türkmen Forum şirketinin işbirliğiyle düzenleniyor.

ITTC 2023 Uluslararası Konferansı’nın gündeminde istişareler ve sergilerin yanı sıra Mutabakat Zaptı ve Anlaşmaların imza töreni, seminerler ve iki yuvarlak masa toplantısı yer alacak. Etkinlikler kapsamında yerli ve yabancı uzmanlar ulaşım ve lojistik alanında modern teknolojik çözümleri sunacak, ayrıca Aşkabat Uluslararası Havalimanı’nı, Türkmenotoban’ı, Türkmenbaşı Uluslararası Deniz Limanı’nı ziyaret edecekler.

Konferansa Türkmenistan Hükümeti’nin üst düzey temsilcileri, yerli ve uluslararası nakliye şirketlerinin yöneticileri, lojistik kuruluşlarının ve büyük uluslararası finans kuruluşlarının yöneticileri katılacak.

Konferans kapsamında ’Ulaştırma ve Lojistik’’ başlıklı özel bir fuar da düzenlenecek.

İlgili diğer haberler

Aşkabat, uluslararası ulaşım konferansına ve fuarına ev sahipliği yapacak
Türkmenistan heyeti, Türkmenistan-ABD İş Konseyi temsilcileriyle görüştü
THY Başkanı İlker Aycı: "Bu Yıl Amacımız 69 Milyon Yolcu Taşımak" - İstanbul
THY Başkanı İlker Aycı: "Ankara'dan Yurt Dışına Daha Fazla Uçmaya Devam Edeceğiz" - İstanbul
THY Başkanı İlker Aycı, Aa Finans Masası'na Konuk Oldu: (2)?
Pakistan ve Hindistan Arasında Ki Gerilim Nedeniyle THY Kargo Uçakları Geri Döndü