Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Trendyol Süper Lig'in 22.haftasında sarı-lacivertli futbol takımının deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçın ardından, "Mutluyuz. 12 haftamız, 12 maçımız var, önümüze bakıyoruz." dedi.Saran, Papara Park'taki karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kente geldikleri andan itibaren Trabzon halkı başta olmak üzere Trabzon Valisi, emniyet güçleri ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan tarafından çok güzel ağırlandıklarını söyledi.Kendileriyle çok güzel ilgilenildiğini vurgulayan Saran, "Umudumuz, bundan sonra deplasman maçlarına taraftarların da gelmesi ve aramızda olan bu gerginliğin inşallah bitmesidir.

Yönetim olarak en büyük umudumuz bu.Tekrar kendilerine sizin huzurunuzda teşekkür ediyoruz." diye konuştu.Saran, galibiyete ilişkin bir soru üzerine de "Mutluyuz. 12 haftamız, 12 maçımız var, önümüze bakıyoruz." ifadesini kullandı.Kaynak: AA / Enes Sansar - Spor Yerel Haberler Trabzonspor Fenerbahçe Futbol Spor

İlgili diğer haberler

Muhammed Salah resmen Trabzonspor'da
Salah transferi Trabzon'u coşturdu
Arda Turan: 'Şampiyonlar Ligi'nde bile bu atmosfer zor görülür'
Manisa GDZ elektrik kesintisi! 21-22 Temmuz Manisa'da elektrik kesintisi son dakika ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
Süper Lig 2. ve 3. hafta programı açıklandı
İngilizler Salah transferini mercek altına aldı: Türkler bu transferleri nasıl yapıyor?
Çorum FK'dan Galatasaray Maçı Öncesi İddialı Mesaj