Tüpler art arda patladı, 4 kişi hastanelik oldu

Tüpler art arda patladı, 4 kişi hastanelik oldu

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Çay Mahallesi’nde bulunan bir tüp bayisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki iş yerine ve 6 katlı binadaki bazı dairelere sıçradı.

TÜPLER ARDI ARDINA PATLADIBu sırada iş yerinde bulunan tüplerin patlaması üzerine çevrede büyük panik yaşandı.İhbar üzerine olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarına başlarken, Samsun Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA da yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.4 KİŞİ HASTANELİK OLDUYangın sırasında oluşan yoğun dumandan bazı itfaiye personeli ve vatandaşlar etkilendi.

Dumandan etkilenenlere olay yerindeki ambulanslarda ilk müdahaleleri yapıldı.Aralarında itfaiye personelinin de bulunduğu 4 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.Ekiplerin çalışması sonucu tüp deposundaki ve dairedeki yangın söndürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı Tekkeköy İtfaiye Samsun Güncel Yerel

İlgili diğer haberler

Ayva ağacı tartışması kanlı bitti! Yeğeni amcasını başından vurarak öldürdü
Tunceli'de Çocukların Torpil Oyunu Örtü Yangınına Yol Açtı
Otoyolda Mahsur Kalan Keçi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! 23-24 Temmuz İzmir'de elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
Ankara elektrik kesintisi! 23-24 Temmuz Ankara'da elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?
Bolvadin'de Arızalı Otomobile Jandarma Yardımı