Üznüksiz Hyzmat, Türkmenistan’da ilk olarak UPS üretimini başlattı

Üznüksiz Hyzmat, Türkmenistan’da ilk olarak UPS üretimini başlattı

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat sınırlarında yer alan Üznüksiz Hyzmat şirketi, geötiğimiz günlerde Türkmenistan’da bir ilki gerçekleştirdi ve kesintisiz güç kaynağı (UPS) üretimine başladı. İlgili haber, Türkmenistan Sanayiciler ve Girişimciler Birliği’nin (TSGB) resmi web sitesinde pazartesi günü yer aldı.

TSGB üyesi olan bu şirketin Çeşme markası ile üretmeye başladığı çeşitli farklı tiplerdeki UPS’ler, elektrik kesintisine rağmen tüketime ve yüke göre belli bir süre kesintisiz elektrik akımı sağlamaktadırlar.

Ürün akü ile çalışmakta ve sokak lambaları, trafik kontrol cihazları, bilgisayar ekipmanları, internet ağları, hastaneler (ameliyathaneler), havaalanları ve konutlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Şirket ayrıca elektrik akımı düzenleme cihazları (dengeleyiciler) ve elektrik akımı dağıtım cihazları (elektro levhalar) üretmektedir. Müşterilere ürünün kullanımına ilişkin özel talimat kitapçıkları verilmektedir. Ayrıca Üznüksiz Hyzmat şirketi, çeşitli UPS türlerinin kurulumu, yedek parçalarının teslimi hizmetlerini de vermektedir.

Şirket, yakın gelecekte üretim yelpazesini genişletmeyi ve yeni istihdamlar yaratmayı hedefliyor. Bu kapsamda, şu anda Ahal vilayetinin Ak Bugday ilçesinde toplam 3 hektar alana sahip yeni bir üretim tesisinin inşası ve işletmeye alınması planlanmaktadır.

İlgili diğer haberler

Türkmen Galkan şirketi, 2023'den itibaren üretim kapasitesini arttıracak
Çeşme'deki kazada motosikletli kurye hayatını kaybetti
Çeşme'deki kazada motosikletli kurye hayatını kaybetti
Jadyly Çeşme şirketi, Tut marka içme suyu üretimini başlatmayı planlıyor
8. Çeşme Uluslararası Açık Satranç Turnuvası başladı
8. Çeşme Uluslararası Açık Satranç Turnuvası başladı