Yaygın bir inanışa göre, eski Türk topluluklarında ailede kalan son erkek çocuğa küpe takılması neyi ifade ederdi?

Yaygın bir inanışa göre, eski Türk topluluklarında ailede kalan son erkek çocuğa küpe takılması neyi ifade ederdi?

Beyaz’la Joker programında sorulan sorular, yayınlanır yayınlanmaz izleyicilerin radarına giriyor.Eğlenceli ve düşündüren soruların doğru cevaplarını öğrenmek isteyen izleyiciler internette araştırma yaparken, program kısa sürede en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor.

Yaygın bir inanışa göre, eski Türk topluluklarında ailede kalan son erkek çocuğa küpe takılması neyi ifade ederdi?YAYGIN BİR İNANIŞA GÖRE, ESKİ TÜRK TOPLULUKLARINDA AİLEDE KALAN SON ERKEK ÇOCUĞA KÜPE TAKILMASI NEYİ İFADE EDERDİ?Savaşçı olduğunuEvli olduğunuSoyunun devamının korunması gerektiğiniKabile reisinin oğlu olduğunu BEYAZ’LA JOKER YARIŞMASININ FORMATI NASIL?Beyaz’la Joker’de her bölümde iki ayrı yarışmacı sahneye çıkıyor.

Yarışmacılar, 3 milyon TL’lik büyük ödüle ulaşabilmek için genel kültür ve bilgi seviyelerini ölçen soruları yanıtlıyor.Programın en dikkat çeken yönlerinden biri ise yanlış cevap verilse bile elenme olmaması.

Böylece yarışma, stres yerine eğlence ve heyecanı ön plana çıkarıyor.BEYAZ’LA JOKER HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?Ekranların sevilen yüzü Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz'la Joker, izleyicilerle Kanal D ekranlarında buluşuyor.

Eğlence ve bilgi yarışmasını bir araya getiren program, yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor.Osman DEMİR Haberler.com Soğuk Haber

İlgili diğer haberler

"Kırk yıllık Kani olur mu Yani?" atasözündeki "Kani" kelimesi ne anlama gelir?
8 Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde bir maçın 3. periyodunda 7. dakika oynanıyorsa maçta kaçıncı dakika yaşanmaktadır?
Güneş'i atmosferin dışından izleyen bir astronot, Güneş'i hangi renk olarak görür?
Vecihi Hürkuş, kendisinin ürettiği Türkiye'nin ilk yerli uçağı olan "Vecihi K-VI” ile ilk uçuşunu 28 Ocak 1925'te nerede gerçekleştirdi?
"Böyle bir olay Patagonya'da bile yaşanmaz!" klişesinde geçen Patagonya nerededir?
Ankara elektrik kesintisi! 2-3 Mayıs Ankara'da elektrik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?