Avcılar'da otomobilin çarptığı kadına seyyar satıcıdan plaj şemsiyeli gölgelik

AVCILAR'da yolun karşısına geçmeye çalışan Türkmenistan uyruklu kadına otomobil çarptı.Kazada yaralanan kadın, yakındaki seyyar satıcılar tarafından refüjde yatırılırken, güneşten etkilenmemesi için gölgelik getirildi.Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kadın, hastaneye kaldırıldı.

Kaza dün öğle saatlerinde ilçe girişindeki kavşakta meydana geldi.Emre K.yönetimindeki otomobil, iddiaya göre telefonla konuşarak yolun karşısına geçmeye çalışan Türkmenistan vatandaşı Intizar Muhamedova'ya çarptı.Muhamedova çarpmanın etkisi ile yere düşerken, yardımına araç sürücüsü ve yanındakilerin yanı sıra aynı bölgedeki seyyar satıcılar koştu.

Yaralı kadın refüjde yatırılırken, seyyar satıcılardan biri plajlarda kullanılan, tezgahında korunmak için kullandığı plaj şemsiyesini alıp getirdi.Böylece kadının güneşten etkilenmemesi için çaba harcadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. İlk müdahalesi burada yapılan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen kadın, Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çevresindekilere telefon ile konuşan kadının aniden yola çıktığını, duramadığını söyleyen sürücü Emre K., ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, aracı da trafik otoparkına çekildi.

İlgili diğer haberler

Avcılar'da otomobilin çarptığı kadına seyyar satıcıdan plaj şemsiyeli gölgelik
Kırgızistan'da 1. Bişkek Uluslararası Film Festivali Başladı
Çin, yeni dönemde Taliban ile siyasi ve ekonomik bağlarını geliştirme arayışında
ŞİÖ Üye Ülkeleri Güçlü Bir Bölgesel Güvenlik Bariyeri İnşa Etmeli
Şanghay İşbirliği Örgütü Başkanlar Konseyi 22. Toplantısı Yapıldı
Türkmenistan ile Katar, iş forumu düzenlemeyi planlıyor