Täç Hil, Sıvı Çamaşır Deterjanı Üretimine Başladı

Täç Hil, Sıvı Çamaşır Deterjanı Üretimine Başladı

Türkmen özel şirketi Täç Hil, beyaz ve renkli çamaşırlar için sıvı çamaşır deterjanı üretimine başladı.

Şirket Kurucusu Taçmurat Gurdov, Business Turkmenistan’a yayınına verdiği demeçte şirketin sıvı çamaşır deterjanlarının yüksek uluslararası standartları tamamen karşıladığını ve beş litrelik polipropilen kaplarda satıldığını söyledi. İşletme aylık 500 ton sıvı deterjan üretim kapasitesine sahiptir.

Taçmurat Gurdov, bu ürünün temel prensibinin kıyafetlerin dayanıklılığını, orijinal yapısını ve rengini korurken, derinden temizleyebildiğini, lekeleri çıkarabildiğini vurguladı.

Otomatik çamaşır makinelerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan bu sıvı çamaşır deterjanı, belirli dozlarda optik beyazlatıcılar, aromatik bileşenler, su yumuşatıcıları ve leke çıkarma etkinliğini artıran katkı maddeleri içerir. Ayrıca kumaşın yapısını ve rengini korumaya ve güçlendirmeye de yardımcı olur.

Gurdov’un belirttiğine göre 2006 yılında kurulan Täç Hil, bu ürünleri üretmek için yüksek kaliteli yerli ve yabancı hammaddeler kullanıyor.

Täç Hil, çeşitli polietilen torbalar (endüstriyel ürünler, tarım ürünleri, gıda ve çöp paketlemeye yönelik), kokulu çöp torbaları, ıslak mendiller, bulaşık ürünleri, sıvı sabunlar, köpük sabunlar, jeller ve sıvı antibakteriyel ürünler, kokular, cam temizleyiciler ve parfümler üretmektedir.

İlgili diğer haberler

Türkmenistan Devlet Başkanı, Balkan vilayetine çalışma ziyareti gerçekleştirdi
Dragon Oil, Türkmenistan’da çevre dostu hidrokarbon üretimine geçiyor
Ak Depe Hyzmat şirketi, yeni yoğurt çeşitlerinin üretimine başladı
Türkmenistanlı öğrenciyi öldüren sanığa 20 yıl hapis cezası
Türkmenistanlı girişimci, yeni rulo kağıt çeşitlerinin üretimini hedefliyor
Çilekte Marka Şehir Kayseri