Türkmenistan’da iki araç muayene merkezi açıldı

Türkmenistan’da iki araç muayene merkezi açıldı

Aşkabat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Büzmeyin İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesi ve Ahal vilayetinin Ak Bugday İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesi’nin araç muayene ve tescil merkezlerinin açılış törenleri düzenlendi. İlgili gelişme, Türkmenistan resmi basını tarafından salı günü servis edildi.

Merkezlerin açılış törenlerine Türkmenistan İçişleri Bakanlığı kurumlarının, aynı zamanda Trafik Dairesi’nin memurları, sivil toplum kuruluşları ve aksakal heyetinin temsilcilerinin yanı sıra diğer konuklar katıldılar.

Yeni araç muayene merkezlerinin açılış törenlerinde konuşmalar yapıldı, konserler, dans gösterileri düzenlendi. Ayrıca saygın yaşulular, merkezlerin idari binalarının inşaat çalışmalarında başarı göstermiş işçi ve uzmanlara Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov adına pahalı hediyeleri takdim ettiler.

Ayrıca töreninin katılımcıları, Aşkabat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Büzmeyin İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesi ve Ahal vilayetinin Ak Bugday İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Dairesi’nin araç muayene ve tescil merkezlerinin özellikleri ve merkezlerde oluşturulan uygun koşullar ile tanıştılar.

Bunun yanında pazartesi günü, Türkmenistan Savunma Bakanlığı personeli için yeni modern konutlar hizmete açıldı.

İlgili diğer haberler

Balkan vilayetinde iki araç muayene merkezi açıldı
Şanly Bedew, çelik boru ve profil üretim fabrikası açtı
Türkmenistan'da üretilen ürünlerin ihracat hacmi $11,4 milyar oldu
Türkmenistan Devlet Başkanı, yeni yöneticileri göreve atadı
Türkmenistan Devlet Başkanı, yeni Aşkabat Savcısı’nı atadı
Gurbanguli Berdimuhamedov, Arkadag şehrine taşınma faaliyetlerinin gidişatından duyduğu hoşnutsuzluğu belirtti